• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

Sisteme și aplicații

IRIS-CRONOS

IRIS-CRONOS

Aplicație de raportare a execuției circulației trenurilor de către personalul autorizat al managerului de infrastructură feroviară din stații de cale ferată (IDM) și din unitățile teritoriale, regionale și centrale de management trafic (RC - „regulatoare de circulație”). Aplicația permite raportarea sosirii, expedierii, trecerii fiecărui tren aflat în programul de circulație, direct de la stațiile de cale ferată sau indirect, de la unitățile care au arondate linii ne-interoperabile sau secții secundare. Aplicația permite, de asemenea, raportarea deviațiilor de la program (întârzieri, cu explicații), transmiterea de ordine și mesaje între IDM și RC, raportarea de evenimente. Aplicația este conformă cu cerințele actuale ale procesului de management al traficului feroviar și cu cerințele TAF-TSI,TAP-TSI.

Date

15 Martie 2019

Tags

Circulație trenuri

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.