• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

Sisteme și aplicații

WebEMM

WebEMM

Aplicație pentru evidența echipamentelor (mijloacelor) de măsurare și control, verificate și întreținute în limitele de precizie standardizate și controlate periodic, utilizate în procesul de monitorizare a siguranței circulației pe calea ferată, protecția mediului și a muncii. Aplicaţia poate fi accesată prin intermediul unui browser Web, din interiorul reţelei Rentrad. Datele sunt stocate într-o baza de date central (Oracle).

webemm
Funcţionalităţi:
• Evidența echipamentelor de măsurare, monitorizare.
• Evidența verificărilor metrologice.
• Evidența echipamentelor scadente la verificare.
• Rapoarte centralizatoare şi detaliate conform procedurilor in vigoare, la nivel de secție, divizie, direcţie, regională, central CFR SA.
Utilizatori: Directii din centralul CNCF CFR SA, Divizii din SCREIR 1-8, sectii L si CT.

Date

14 Iunie 2018

Tags

Infrastructură feroviară

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.