• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

Sisteme și aplicații

WebSIMC

WebSIMC

Aplicaţia urmăreste activitatea maşinilor grele de cale pe şantierele de lucrări, fiind înregistrate atât operaţiile executate, cât şi timpii de imobilizare pe cauze, obţinându-se o imagine completa a timpilor de utilizare. Introducerea/actualizarea datelor se realizează de către fiecare SIMC pentru maşinile proprii, indiferent de secţia de linii beneficiară. Secţiile de linii au obligaţia de a verifica operaţiile înregistrate de SIMC, de aceea au posibilitatea avizării înregistrărilor. Aplicaţia poate fi accesată prin intermediul unui browser Web, din interiorul reţelei Rentrad. Datele sunt stocate într-o baza de date centrală (Oracle).
Funcţionalităţi:
• Introducerea/actualizarea informaţiilor despre şantierele de lucrări.
• Înregistrarea prestaţiilor executate (kilometri şi aparate de cale reale şi desfăşurate, timp efectiv lucrat).
• Înregistrarea timpilor de imobilizare pe cauze.
• Vizualizarea informaţiilor dupa multiple criterii.
• Rapoarte centralizatoare şi detaliate pentru toate nivelele organizatorice (central, regională, secţie L, SIMC), cantitativ şi valoric (zilnic, lunar, trimestrial, anual).
Utilizatori: Directia Linii din centralul CNCF CFR SA, SC IMCF SA, Divizii Linii din SCREIR 1-8, SIMC 1-8, sectii L si CT.

Date

14 Iunie 2018

Tags

Infrastructură feroviară

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.