• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

Sisteme și aplicații

IRIS ATLAS-RU

IRIS ATLAS-RU

Aplicație pentru programarea interactivă a circulației trenurilor, disponibilă la nivelul Operatorilor de Transport Feroviar care dețin contracte de acces pe infrastructura feroviară administrată de Compania Națională de Căi Ferate – „C.F.R.” S.A.
Aplicația permite realizarea activităților curente de programare a circulației trenurilor (anulări, modificări, suplimentări), în dialog interactiv cu managerul de infrastructură, verificarea și analiza programelor de circulație proprii operatorului, schimbul de mesaje specifice cu managerul de infrastructură, vizualizarea pe grafic de circulație. Pentru analiză, aplicația pune la dispoziția utilizatorilor o serie de rapoarte, între care:
• Număr de tren-km programați pentru o anumită perioadă,
• Situația adaptărilor efectuate la o anumită dată / perioadă,
• Concentrator al adaptărilor efectuate, pe o anumită perioadă
• Analiza efectuării programului de circulație din luna selectată

Date

13 Iunie 2018

Tags

Circulație trenuri

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.