• Str. Gării de Nord nr. 1, sector 1 Bucureşti 010855

Sisteme și aplicații

IRIS ATLAS-IM

IRIS ATLAS-IM

Aplicație de programare și analiză a circulației trenurilor, specifică managerului de infrastructură feroviară. Aplicația asigură funcționalitățile necesare programării zilnice, decadice și lunare, respectiv analiza circulației, în conformitate cu instrucțiile și reglementările aplicabile la C.F.R. Totodată, are deschiderea necesară interconectării cu sistemul internațional PCS (Path Control System).
Aplicația funcționează în regim interactiv cu aplicația IRIS ATLAS-RU, disponibilă la nivelul Operatorilor de Transport Feroviar, întregul pachet fiind construit în conformitate cu Specificațiile de Interoperabilitate pentru Sisteme Telematice, aprobate la nivelul Uniunii Europene.

Date

13 Iunie 2018

Tags

Circulație trenuri

Informații trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Sugestii și propuneri

Aici puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea activităţii sau reclamaţii privind funcţionarea site-ului.
Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.