Mersul trenurilor - România

Sugestii şi propuneri

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea aplicației de informare sau a site-ului.

Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.

Informaţii trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Operatori Feroviari de Calatori

SOLUŢII PENTRU UN MANAGEMENT EFICIENT AL PARCULUI DE MATERIAL RULANT

Managementul parcului de material rulant constituie atît o activitate investițională, cât și una operațională a operatorilor de transport feroviar. Complexitatea alocărilor și operaţiunilor zilnice, managementul disponibilității materialului rulant și al costurilor de întreținere, pot conduce la o sarcină dificilă de management al performanței.

Soluțiile furnizate de noi pun la dispoziția operatorilor de transport feroviar (RU) instrumente moderne, ce acoperă activităţile specifice de evidenţă tehnică a parcului de material rulant, respectiv de gestiune a lucrărilor de întreţinere a acestora. 

Parte din suita Sistemului Integrat „IRIS”, soluția de management al parcului de material rulant consolidează toate funcţionalităţile necesare optimizării acestei activităţi. 

FUNCŢIONALITĂŢI

 

  • Gestiunea informaţiilor privind categoriile și tipurile de echipamente, ciclul de viaţă complet cu istoricul materialului rulant 
  • Managementul costurilor aferente parcului de material rulant
  • Managementul indicatorilor de tracţiune 
  • Gestiunea electronică a foilor de parcurs 
  • Rapoarte tehnice, de reparaţii, pentru materiale, financiare 
  • Administrarea relaţiilor contractuale cu terţii

 

Pentru mai multe informaţii privind soluţia integrată de management al materialului rulant ne puteţi trimite un e-mail >AICI< .