Mersul trenurilor - România

Sugestii şi propuneri

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. puteţi să ne transmiteţi sugestii pentru îmbunătăţirea aplicației de informare sau a site-ului.

Pentru informații privind mersul trenurilor de călători, condiții și facilități de transport sau pentru solicitări de îmbunătățire a serviciilor de transport feroviar de călători, vă rugăm sa vă adresați Operatorilor Feroviari - Călători. 
 
Informatica Feroviară NU OPEREAZĂ TRENURI.

Informaţii trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Operatori Feroviari de Calatori

RUTA EXPRES CĂTRE UN MANAGEMENT EFICIENT AL TRAFICULUI FEROVIAR

 

Managementul traficului feroviar este o activitate complexă și continuă ce se derulează între Managerul de Infrastructură Feroviară (IM) și Operatorii de Transport Feroviar (RU), pe baza capacității disponibile a rețelei feroviare, a cerințelor de siguranța circulației și a solicitărilor de rute de transport de marfă și călători. 

Soluțiile noastre tratează integral fluxul informațional de management de trafic, de la planificarea transporturilor prin dialog între părți, până la analiza efectuării și calcul taxa de acces pe infrastructură. 

Soluţia dezvoltată integral de Informatică Feroviară dispune de funcţionalităţi avansate de management și monitorizare, cu o interfaţă prietenoasă, adaptată nevoilor fiecărui tip de operator, este scalabilă și deschisă altor cerințe funcționale. În funcţie de necesităţile fiecărui operator, soluţia poate fi livrată integral sau doar modulele specifice solicitate de acesta, fiind disponibilă atât în regim SaaS (Software as a Service), cât și sub formă de licenţe. 

Parte a Sistemului Integrat pentru Management Feroviar ”IRIS”, soluția de management al traficului feroviar răspunde cerinței de funcționare în regim critic, în condiţii de fiabilitate și funcţionare continuă, cu asigurarea securității datelor și controlului accesului la aplicații.

FUNCŢIONALITĂŢI 

 

  • Programarea și analiza circulaţiei trenurilor 
  • Raportarea incidentelor 
  • Monitorizarea operaţiunilor legate de: vagoane, mărfuri, localizare tren sau vagon pe hartă 
  • Portal web de informare (tip ”tablou de bord”) privind prestaţiile de trafic
  • Raportare și analiză: număr de tren—km programaţi, analiza efectuării programului de circulaţie pe o anumită perioadă etc. 
  • Administrarea relaţiei cu clienţii, furnizorii și partenerii de afaceri

 

Pentru mai multe informaţii privind sistemul integrat de management al traficului feroviar ne puteţi trimite un e-mail >AICI<.