Mersul trenurilor - România

Sugestii şi propuneri

 Pentru a ne transmite sugestii sau propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii noastre vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Informaţii trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Operatori Feroviari de Calatori

PESTE 45 DE ANI DE DEZVOLTARE CONTINUĂ

Cu o istorie de peste 45 de ani, Informatică Feroviară este astăzi instituţia cu cea mai lungă tradiţie în informatica dedicată transportului feroviar din România. 

Povestea informaticii la calea ferată din România a început prin înfiinţarea „Centrului de Calcul Mecanizat și Electronic„ al Ministerului Căilor Ferate (Ordinul MCF nr. 261/18.07.1967). 

De-a lungul timpului numele instituției s-a schimbat, devenind „Centrul de Calcul Electronic” al Ministerului Transportului şi Telecomunicaţiilor (1 aprilie 1971), apoi „Centrul de Informatică şi de Calcul Electronic” al SNCFR (21 august 1991), pentru ca în 1998, după reorganizarea SNCFR, să devină „Centrul de Informatică” al C.F.R. 

De peste 10 ani funcţionăm ca societate comercială, cu statut de filială a C.F.R. (Hotărârea Guvernului nr. 706 / 03.07.2002).

Informatica feroviara in imagini

Calea ferata in imagini