Mersul trenurilor - România

Sugestii şi propuneri

 Pentru a ne transmite sugestii sau propuneri pentru îmbunătăţirea activităţii noastre vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Informaţii trafic feroviar

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații.

Operatori Feroviari de Calatori

 

Informatică Feroviară a fost înfiinţată ca societate comercială - filială a Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, prin externalizarea servicilor informatice furnizate de Centrul de Informatică al CFR şi de Oficiile de Calcul ale Regionalelor CFR. 

Societatea are sediul social în Bucureşti, strada Gării de Nord, nr. 1, sector 1 şi este înmatriculată la Registrul Comerţului sub Cod Unic de Înregistrare: 14966210, Atribut fiscal: R, Nr. Ordine: J40 / 10636 / 2002.

Informatică Feroviară continuă să furnizeze astfel, cu o experienţă de peste 45 de ani în domeniu, produse software şi servicii informatice pentru sistemul de transport feroviar din România.

Misiune

Informatică Feroviară acţionează pentru a-și consolida poziţia ca cel mai important producător din România pentru software de aplicaţie la comandă, „mission critical”, integrator şi furnizor de servicii informatice cu disponibilitate maximă pentru transporturile pe calea ferată. 

Valori 

  • Construim un parteneriat pe termen lung cu fiecare din clienţii noştri.
  • Căutăm şi aplicăm întotdeauna cele mai bune idei şi practici în domeniu, ori de unde provin. 
  • Percepem schimbarea prin oportunitatea pe care o aduce de a ne dezvolta. 
  • Investim în oameni şi infrastructură
  • Informatică Feroviară este prezentă pentru clienții săi acolo unde au nevoie, pe tot teritoriul României, de-a lungul reţelei de cale ferată

Certificări

Informatica Feroviara este certificată conform SR EN ISO 9001:2008

Declaraţia de calitate

Parteneri

Oracle gold